Freelance Payrolling

Hierdoor kan Slim Payroll u verzekeren, al u premie afdrachten en belastingen voldoen en uw facturatie / debiteurbeheer overnemen. U blijft zelf uw opdrachten zoeken en maakt zelf de afspraken met uw opdrachtgevers, Slim Payroll doet de rest. De vrijheid van zelfstandig ondernemen, maar de zekerheid van werken in loondienst.

Met payrolling bent u verzekert bij ziekte en mocht het even tegen zitten qua opdrachten kunt u terugvallen op uw sociale zekerheden als bijvoorbeeld de WW.

Ook voor mensen die in de WW zitten is Slim Payrolling een ideale oplossing. Met behoud van de uitkering kunt u opdrachten aannemen en zo weer de arbeidsmarkt betreden.

Freelance payrolling van Slim Payroll is volledig flexibel. U kunt op elk gewenst moment de samenwerking stoppen en uw administratie anderszins inrichten. En ook voor enkele opdrachten kunt u terecht bij Slim Payroll, wij hebben geen minimale termijnen of minimale uren/ tarieven per factuur.

Meer weten?

Wilt u weten wat Slim Payroll wellicht voor uw organisatie kan betekenen, vraag geheel vrijblijvend een offerte en aanvullende informatie aan.