Wat is Payrolling?

Met payrolling wordt bedoelt, het uitbesteden van de juridisch en administratieve ascepten rondom het werkgeverschap.

Uw medewerkers komen in dienst bij Slim Payroll, maar werken voor uw organisatie. Slim Payroll biedt uw organisatie alle ruimte om optimaal te profiteren van de capaciteiten van uw medewerkers, zonder dat u hiervoor de administratieve lasten en/ of risico’s hoeft te dragen.

Slim Payroll zorgt voor een vlekkeloze uitbetaling van het salaris van uw medewerkers, verstrekt loonstroken en jaaropgaven. Verzorgt alle premie afdrachten, belastingen en draagt zorg voor de vakantierechten. U hoeft alleen de gewerkte uren door te geven en Slim Payroll doet de rest. Dit scheelt aanzienlijk in uw administratieve lasten.

U houdt zelf de regie in handen, u bepaald wie u wilt payrollen en voor hoelang. Wat de hoogtes zijn van de salarisen en hoeveel uren uw medewerkers gaan werken. U hoeft zich alleen geen zorgen meer te maken over de juridische en administratieve rompslomp.

Meer weten?

Wilt u weten wat Slim Payroll wellicht voor uw organisatie kan betekenen, vraag geheel vrijblijvend een offerte en aanvullende informatie aan.