Voordelen Payrolling

 • Géén arbeidsrechtelijke risico’s

  Bij payrolling hoeft u zich géén zorgen meer te maken om arbeidsrechtelijke risico’s. Wij nemen het juridisch werkgeverschap van u over, dus ook de risico’s.

 • Géén bewerkelijke personeel – en loonadministratie

  Bij Payrolling nemen wij naast het juridische werkgeverschap ook de personeel- en loonadministratie van u over, kunt u zich weer richten op wat echt belangrijk is in uw organisatie namelijk de ‘corebusiness’.

 • Géén loondoorbetalingverplichting

  U betaalt alleen voor de uren dat uw medewerker bij u gewerkt heeft. Mocht uw medewerker dus onverhoopt ziek worden, dan heeft u géén loondoorbetalingverplichting. De medewerkers krijgt wel doorbetaald.

 • Betrokken personeel

  Als u voor payrolling kiest dan doen wij de verloning van uw personeel maar werft, selecteert en begeleidt u echter wel zelf uw medewerkers. Op die manier zullen uw medewerkers zich sterk verbonden blijven voelen met u en uw organisatie.

 • Flexibele contracten

  U kunt op ieder moment de overeenkomst met uw medewerker die bij ons op de payroll staat opzeggen. Wij zullen daarvoor geen kosten bij u in rekening brengen daar wij bij het aangaan van overeenkomsten geen opzegtermijn of minimale afname van uren hanteren.

 • Lagere kosten

  Payrolling is in veel gevallen vaak goedkoper dan als u uw medewerkers zelf in dienst heeft. Zo bespaart u bij payrolling namelijk in ieder geval altijd kosten als gevolg van ziekte en de kosten van de loonadminsitratie.

Meer weten?

Wilt u weten wat Slim Payroll wellicht voor uw organisatie kan betekenen,
vraag geheel vrijblijvend een offerte en aanvullende informatie aan.